Шановні колеги!

Спілка адвокатів України запрошує вас взяти участь у роботі науково-практичної конференції: «Адвокат у сучасному кримінальному провадженні: наявні проблеми правозастосування та шляхи їх вирішення»

Дата проведення науково-практичної конференції: 25 квітня 2013 року.

Місце проведення науково-практичної конференції: м. Київ, бульв. Шевченка/вул. Пушкінська 5-7/29, готель Прем’єр Палац, Софіївський Гранд Хол, 2 поверх, частина СD, вхід з вулиці Пушкінської.

Основною метою науково-практичної конференції є обговорення актуальних проблем адвокатської діяльності в Україні, в контексті дії Кримінального процесуального кодексу України 2012 року та Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод з урахуванням практики Європейського суду з прав людини.

У науково-практичному заході передбачається участь практикуючих адвокатів, суддів та науковців, керівництва Спілки адвокатів України та її регіональних відділень, представників органів адвокатського самоврядування.

Заявки на участь у конференції та тези виступів прохання надсилати до 23 квітня 2013 року на електронні пошти (E-mail): lenok_сay@ukr.net, drozdov1978@mail.ru

У заявці слід вказати: тему виступу; потреба в демонстраційній техніці;
відомості про доповідача - прізвище, ім'я, по батькові, науковий ступінь, вчене звання, місце роботи, посада, адреса для листування, адреса електронної пошти, номер телефону, інші дані на розсуд учасника конференції. Мови конференції: українська, російська.

Оргкомітет конференції не бере на себе витрати на проїзд учасників конференції, проживання їх у готелі та інші витрати.

дивіться також:

Наступні 5 сторінок імовірно можуть вас зацікавити*:


*) Матеріали підбираються автоматично, виходячи з аналізу ключових слів. «Індекс релевантності» понад 200 збігів вважається високим, хоча це й не означає абсолютно точної тематичної відповідності відібраних матеріалів.